Yvonne Dederick szerint ez a siker kulcsa

Forrás: Instagram/yvonnedederick -
Yvonne Dederick siker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederick új könyve a Pályakezdő milliárdosok című kötete meglehetősen eltérő és hiánypótló a piacon. Az üzletasszony segítséget szeretne nyújtani a fiataloknak a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez.

A könyv több komolyabb kérdést is boncolgat, mint például: hogyan építsük fel a karrierünket? Mit csinál egy influenszer? Milyen a mai fiatalok hozzáállása a szexhez? Mit adhat nekünk a sport, a kultúra? Miért fontosak a személyes képességek? - írja a Blikk.

Forrás: Instagram/yvonnedederick

Az is kiderül, miért kellett Yvonne-nak már tizenöt évesen férjhez mennie egy idegen országban, miképp küzdött meg zsarnoki férjével, hogyan élte meg a nélkülözés éveit. Valamint az is, hogyan kerül vezető pozíciókba, hiszen kevesen tudják de a TV2 tulajdonosa is volt, valamint gazdasági igazgatóként évekig irányított különféle cégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.