Kulcsár Edina megzabolázta az egykor szívtipró Csutit

házasság család szerelem Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti őszintén vallott a múltjáról, és arról, hogy szerinte milyen egy igazi férfi.

Szabó András, azaz Csuti kiegyensúlyozott és boldog házasságban él az egykori szépségkirálynővel, Kulcsár Edinával. Csuti számára a család az első, és bármit megtenne közös gyermekeikért, Medoxért és Nináért. A megszelídült mintaapa azonban nem tagadja, hogy Edina előtt macsóként élte az életét.

"Megszületsz, élsz, alakítod a sorsod, de amikor elég érett leszel arra, hogy önmagadat a családban harmadik, negyedik helyre rangsorold, hogy a feleségednek és a gyerekeidnek mindene meglegyen, akkor leszel igazán férfi. Hiszek abban, hogy jó, ha egy férfi tapasztal, kipróbálja magát, itt, ott, amott. Így ha jön valaki, már nem vágyik tapasztalásra, olyanra, ami rosszat tenne a kapcsolatnak. Azért, hogy ez örökre megmaradjon, mindenre kész vagyok.

A legmenőbb dolog kötődni valakihez, egyformán gondolkodni, érezni. Mindegy a múlt, az csak hozzásegített ahhoz, hogy ilyenek legyünk"

– magyarázta Csuti a Borsnak.

Kulcsár Edina, Csuti Forrás: Csuti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.