Elkészült Kulcsár Edina és Csuti álomotthona - Videó

Forrás: Instagram/Csuti -
otthon videó Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre beköltözhet álmai otthonába Csuti és Kulcsár Edina. A páros háza már szinte teljesen készen van, és hosszas várakozás után végre birtokba vehetik.

Mindketten panelban nőttek fel, ezért nagyon régóta vágytak egy kertes házra, Kulcsár Edina és Csuti már évekkel ezelőtt megkezdte az építkezést, ami meglehetősen elhúzódott. A férfi most a TV2 stábját kísérte végig otthonukban.

Noha a medence nem készült el, mert a koronavírus miatt le kellett faragni a költségekből, de a ház már lakható állapotban van. Azért is választották Szigetszentmiklóst, mert így a közelben vannak a nagyszülők, ami a gyerekek szempontjából mindenképpen sok segítséget jelent.
Csuti bevallotta, a Szépítők műsorvezetőjeként mindig találkozott valami szuper megoldással, ezért rengetegszer újratervezték az otthonukat, ezért is tartott tovább az építkezés. Az is kiderült, hogy Edina kedvenc helysége természetesen a gardrób.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.