Úgy néz ki, Kim Kardashian békülni szeretne férjével, Kanye Westtel - Fotó

Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang
Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang -
békülés Kanye West válás kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete Kim Kardashian és Kanye West botrányaitól volt hangos a sajtó, úgy tűnt, a válás lesz az egyetlen megoldás, de most fordult a kocka. 

Sokan úgy vélték, hogy Kim Kardashian és Kanye West tökéletes házasságban élnek, ami egy tökéletes látszat volt mindaddig, míg néhány héttel ezelőtt Kanye nyilvánosan megalázta feleségét. Akkor kiderült, hogy a két botrányhős már hónapok óta külön él és a válás is egyre gyakrabban felmerül közöttük.

Akkor Kim a családját és gyermekeit helyezte előtérbe és bármennyire megbántottnak érezte magát a férje viselkedése miatt, úgy érezte, hogy kiáll Kanye mellett. A feleség elárulta, hogy férje régóta bipoláris zavarral küzd, amit igyekeznek együtt megoldani.

Bár nagyon úgy tűnt, nem lehet megmenteni a házasságukat, most mégis reménykedhetnek a rajongók, hiszen

Kim hosszú idő után most először posztolt közös fotót közösségi oldalán a férjével, ami jelentheti azt, hogy a 39 éves Kardashian valóban azon dolgozik, hogy egyben tartsa a családját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.