Kim Kardashian milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian is beállt a milliárdosok sorába, akárcsak férje, Kanye West és kishúga, Kylie Jenner.

A divatguru eladta szépségmárkájának egyik részvényét a Coty nevű kozmetikai cégnek 200 millió dollárért egy olyan üzlet keretein belül, amely Kim három éves vállalkozását 1 milliárd dollárra értékelte - írja az Usatoday.

"Izgatottak vagyunk, hogy köszönthetjük a Coty családban az egyik legbefolyásosabb szépségikont: Kim Kardashian Westet! Kim befolyásával és a mi tapasztalatunkkal és tekintélyünkkel egy igazi szépség-gyárat építünk ki és új szépségkategóriákat hozunk létre! - írta vállalat.

A hatalmas hír melett pedig férje, Kanye West sem ment el szó nélkül:

"Annyira büszke vagyok a gyönyörű feleségemre, Kim Kardashian West-re, hogy hivatalosan is milliárdos lett. Eloszlattad a legőrültebb viharokat, és most Isten ragyog rád és a családunkra. Annyira áldottak vagyunk, hogy ilyen csendes az életünk, úgy hogy csináltam neked egy csendéletet. Nagyon szeretünk téged" - olvasható a rapper Twitter bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.