Újra aktuális – az iskolai zaklatások ellen emeli fel hangját a magyar influenszer

iskola B.Nagy Réka énekesnő influenszer zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedi, különleges, ugyanakkor nagyon fontos jelenségre hívja fel a figyelmet B. Nagy Réka, Magyarország egyik legnépszerűbb vlogger-influenszere, akinek fülbemászó dalai sorra lopják be magukat a hallgatók szívébe. Szeptemberrel nem csak az iskolák kezdődnek meg, hanem sok esetben ezzel együtt a bullying, vagyis a megalázás, a kegyetlenkedés és a szekálás is. Az énekesnő ráadásul nem a levegőbe beszél, saját elmondása szerint ő is áldozatul esett már.

„Az ihletet egy régi, rossz élmény adta, amikor az iskolában zaklatás áldozatává váltam. Sokszor nem tudtam merre tovább, nem bíztam magamban, nem volt önbizalmam, ezzel a dallal pedig azokhoz szeretnék szólni, akik szintén ilyen problémákon mennek keresztül, hiszen fontos, hogy bízzunk magunkban, legyünk kitartóak.

Nem mehetünk el szó nélkül a bullying mellett, áldozatként kérjünk segítséget is, ha kell, ha pedig ilyet tapasztalunk, avatkozzunk közbe" – mondja Réka, aki azóta is szívén viseli az ügyet.

A „Valahol" különlegességét mutatja az is, hogy ez az első olyan szerzemény, amelynek dalszövegét Réka egyedül alkotta meg, és a klip rendezésében is közreműködött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.