Egy új dallal ünneplik 45 éve tartó szerelmüket Bódiék - Videó

Bódi Guszti utazás új sláger házassági évforduló Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén decemberben lesz 45 éve házas Bódi Margó és Guszti. Eddig minden évben Thaiföldön ünnepelték az évfordulójukat, de most a koronavírus miatt kénytelenek itthon maradni. 

Több mint négy évtized után is ugyanolyan szerelemmel szereti egymást Bódi Margó és Guszti, mint a kezdetek kezdetén. December 29-én lesz pontosan 45 éve, hogy összeházasodott a zenész házaspár. A jeles nap alkalmából minden évben ellátogatnak Thaiföldre és ott ünneplik meg régóta tartó szerelmüket. Hiába az idén is előre megtervezett út és lefoglalt szállás, a járvány miatt idén itthon, családi körben ünneplik az évfordulójukat.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

Tíz éve minden télen Thaiföld gyönyörű, fehér homokos tengerpartján szoktuk megünnepelni a születésnapunkat, idén azonban nem merünk kiutazni, hiába foglaltuk le a szállásunkat. Fő a biztonság, nem kockáztatunk.

Ezen a kerek évfordulón úgyis jobb lesz családi körben lenni. Tizenegy fős a szűk család, ennyien leszünk együtt. Főzök szabolcsi töltött káposztát, lesz marhapörkölt lecsósan, a fiúk gitároznak, énekelünk, beszélgetünk. Csodálatos lesz így, együtt. Nem is vágyhatnánk többre.
A családunk körében lenni többet ér, mint egy ötcsillagos luxusszálloda" - mondta boldogan a Borsnak Margó.

Bár a népszerű házaspár szerelmét nem kell bizonygatni, nemrég megjelent legújabb daluk, Mint a jég a tűzben is jól mutatja, hogy hosszú évek után is tökéletes az összhang Margó és Guszti között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.