Megható sorokkal üzent Krisztike Curtisnek: ő még mindig szerelmes?

Krisztike válás szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztike közösségi oldalára nemrég egy olyan fotó került fel, ami azonnal felkeltette a rajongók érdeklődését. Talán mégis visszatalálnak egymáshoz a rapperrel? 

Ahogy azt korábban megírtuk, augusztus 27-én jelentette be Krisztike és Curtis, hogy elválnak útjaik. Azt is elárulták, hogy már hónapok óta nem alkotnak egy párt, ám akkor azt még nem tudhattuk, mi áll a szakítás hátterében. Később azonban a pár egyik ismerőse elmondta, miért telt be a pohár Krisztikénél.

Most azonban egy olyan fotó került fel Krisztike Instagram-sztorijába, ami sokakat elgondolkodtatott: talán mégis van visszaút, és újból egymásra találnak a szerelmesek?

"Könnyű szeretni akkor, amikor minden tökéletes. A feltétel nélküli szeretet azonban az, amikor szeretetünk kitart a kevésbé tökéletes pillanatokban is" - olvasható a képen.

Forrás: Instagram, Curtis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.