Megszólalt a Família Kft elhunyt sztárjának fia

Forrás: MTI/Arnold Éva -
Família Kft. Szép Károly Roy és Ádám Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, szeptember 6-án volt 2 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a Família Kft. című sorozat Szép Károlya, Ádám Tamás. Fia, a Roy és Ádám zenekar zenésze, Nagy Ádám nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban. 

A napokban volt Ádám Tamás halálának második évfordulója. 2 évvel ezelőtt szeptember 6-án budapesti lakásában találtak rá a színészek, az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

A Família Kft. televíziós sorozat egykori főszereplője 66 éves korában hunyt el tragikus hirtelenséggel Forrás: MTI/Arnold Éva

A Ripostnak mesélt fia, Nagy Ádám arról, hogy ő hogyan élte meg édesapja elvesztését. Korábban képtelen volt nyilatkozni apja halálával kapcsolatban, a családja segített neki abban, hogy fel tudja dolgozni a tragikus veszteséget, most viszont megtörte a csendet.

„Sokat gondolunk rá és próbálunk minél többet együtt lenni a családdal. Apu minden zenében benne van, amit azóta írtam, így mindig velem marad"

- vallota be Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.