Egy szexpartin csalta meg férje Polgár Tündét

Forrás: TV2 Sajtószoba -
megcsalás Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde a Life Tv Bréking című műsorában vallott őszintén: Árpád szexpartin lépett félre, erotikus fotók buktatták le. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárjának férje neves üzletemberek és befolyásos férfiak társaságában járt szórakozni, így volt olyan, amikor az orgiákat sem vetette meg. Természetesen Tünde ennek már a kapcsolatuk elején véget vetett.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Kicsit naiv voltam az elején, amikor Árpáddal találkoztunk. Ki kellett golyóznom egy baráti kört" - kezdte mesélni Tünde.

„Nem tudom, miért ilyen idióták a férfiak, hogy elmenjenek együtt egy ilyen kanos bulira, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál erről. Ugyanazon a tekercsen volt, amin az első közös ciprusi nyaralásunknak a képei is rajta voltak, és én mentem el a fotókért. Ha tudnátok, kik voltak még azokon a képeken... Nagyon jól élnék azóta is ebből. A nőket nem lehetett látni annyira, mert nem olyan pozícióban voltak" - emlékezett vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.