Hódi Pamela optimistán tekint a jövőbe: "Már csak pár nap és szabad leszek!"

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela optimizmus szabadság koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk,Hódi Pamela is elkapta a koronavírust. Bár a sztáranyuka ízérzékelése és szaglása még nem tért vissza, ha minden jól megy, pár nap múlva elhagyhatja a karantént.

Természetesen ahhoz, hogy elhagyhassa otthonát, előbb két negatív tesztet kell produkálnia. Pamela erről írt közösségi oldalán, ahol egyébként folyamatosan beszámolt a koronavírus tüneteiről, és arról, hogy telnek napjai a karanténban.

Hú mennyivel szívesebben ücsörögnék most a parton vagy a vízben, mint itthon a kanapén vagy az ágyon. Ilyen helyzetben az ember mindent sokkal jobban szeretne, mindenre sokkal jobban vágyik mint amikor szabad is. Már csak pár nap és "szabad" leszek! Mondjuk ebben a mondatban a pár napot is macskakörömbe tehetettem volna. Fő az optimizmus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.