karantén időszak mentális problémák Náray Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szerettei körében, vidéken vészelte át a karantén-időszakot. Bár nagyon élvezte a kényszerpihenőt, sok mindenre csak ennek súlya alatt döbbent rá, amely mind mentálisan, mind fizikálisan megviselte.

Az elsők között hagyta el a fővárost Náray Erika, amikor tavasszal a világ jelentős része a négy fal közé szorult a járvány miatt. A színésznő akkor úgy döntött, szerettei körében, vidéken vészeli át ezt az időszakot.

Nem tudtam meddig maradunk, mi lesz, hogy lesz, de örültem, hogy bármi is jön, együtt vészeljük át"

„Ha az ember bekerül ebbe a szakmába, nincs megállás. Szerepek jönnek, színpadok mennek, nem lehet csak úgy otthon maradni. Persze, mondják, hogy vállalj kevesebbet, de lehet, hogy amire ma nemet mondok, az a lehetőség épp a megélhetésemet biztosítaná. Én biztos voltam benne, hogy minden rendben van: egészséges vagyok, van megtakarításom, szerető családom.

Ám a karantén alatt ért a felismerés, hogy mennyire nem volt időm sem meggyászolni dolgokat – legyen az egy párkapcsolat vagy egy szakmai sikertelenség – sem megélni a pozitívumokat"

– árulta el Náray Erika, akit megviselt a felismerés súlya.

„Mentálisan iszonyatosan kiborított ez a felismerés, olyannyira, hogy már testi tüneteim voltak, amikkel orvoshoz kellett mennem.

Kiderült, hogy ezen nagyon sokan átmentek, csak nem feltétlenül beszélünk róla. Mentünk, mint egy gyorsvonat, elénk toltak egy falat és egyszer csak volt idő gondolkodni. Így ez az időszak erre is jó volt" – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Náray Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.