Óriási felháborodást keltett a vegán tanárnő kijelentése - Videó

felháborodás tanárnő vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a 21. század egyik legmegosztóbb jelenségét kellene kiválasztani, valószínűleg emberek ezrei vágná rá: vegánság. Egyeseket teljesen hidegen hagyja ez az életmód, míg másokat kiráz tőle a hideg. Azt viszont garantálni tudjuk, hogy a cikkünkben szereplő tanárnő elvakultan követi a növényi alapú táplálkozást, lehet túlságosan is.

„Kizárólag állatjogi aktivistáknak adnám a szerveimet. Ugyanis róluk biztosan tudom, hogy nem etetnék halott állatokkal a testet, amit az én szerveim mentettek meg - kezdte egyik videójában Miss Cadie, aki hatalmas hírnévnek örvend a TikTok nevű alkalmazáson, ahol ezekben az egyperces felvételekben fejti ki véleményét. Ezek a megnyilvánulások pedig sokak számára felháborítóak.

@thatveganteacher

Reply to @jasperwilkins ##dairy##milk##cruel##weird##liestheytoldus##onceyouknowbetteryoucandobetter##bebetterbevegan##truth##uu

♬ original sound - ThatVeganTeacher

Hozzátette, sajnálja, hogy ilyen nyersen fogalmazott, majd üzent a húsevőknek: „Nos, ti pedig éljétek csak tovább az életeteket, állatokat gyilkolva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.