Dér Heni fájdalmas vallomása: elvesztette a kisbabáját

vetélés vallomás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros egyik feladatában vallotta be Dér Heni: a közelmúltban elveszítették kisbabájukat.

A Nyerő Párosban a sztárok ezúttal azt a feladatot kapták, hogy egy.egy féltve őrzött párkapcsolati titkukról kellett lerántaniuk a leplet, amit papírra leírva kellett megvallaniuk.

Dér Heni / Instagram Forrás: Dér Heni / Instagram

Dér Heni és kedvese elmesélték, hogy négy hónappal ezelőtt elveszítették kisbabájukat.

"Négy hónappal ezelőtt elveszítettünk egy kisbabát, akit annyira vártunk. Azért mertük most ezt leírni, mert egymást támogatjuk és segítjük is ebben a nehéz időszakban. És abban is bízunk, hogy hamarosan újra átéljük a csodát és végig is csináljuk együtt" - állt a papírra vetett vallomásban.

"Amikor ez a dolog történt velünk, akkor nekünk nem nagyon volt idő ezt feldolgozni. Nem volt időnk kibeszélni sem, azt sem tudtuk, erre most hogy lehet felkészülni. Nyilván sodródtunk az árral, a helyzettel és próbáltuk egymást nyugtatni(...)A hetedik hétben kiderült, hogy a baba rossz helyen fejlődik, hogy

ez egy méhen kívüli terhesség és egyszercsak összeestem otthon és azonnal műteni kellett,

és Gergő asszisztált végig" - mesélte könnyek között az énekesnő, aki már nagyon régóta szeretne kisbbaát, csak az ideális partnert nem találta hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.