Nem ért véget Bíró Ica kálváriája: 12 millió forintot követelnek tőle

kilakoltatás 12 millió bérleti díj Bíró Ica lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica kilakoltatási tortúrája folytatódik: nem elég, hogy harmadszor is kilakoltatták lakásából a Metál Ladyt, korábbi családi házának új tulajdonosa 12 millió forintot követel tőle.

Nemrég megtörtént Bíró Ica harmadik kilakoltatása is, a fitneszladyt most arra szólították fel, hogy távolítsa el minden holmiját az ingatlanból, kulcsot azonban tavaly óta nem kapott hozzá, így kénytelen volt kibontani az egyik falat. Végül a cuccait a szomszédos lakásba kellett csak átpakolnia a kibontott falon keresztül.

Bíró Icától 12 millió forintot követel egykori családi házának új tulajdonosa Forrás: RTL Klub

"Bevallom, a végére kicsit elszédültem, és alig kapok levegőt. Úgy érzem, annyi tortúra után, amit az elmúlt években átéltem, újabb óriási igazságtalanság ért. Egyvalami tart csak életben: a hitem, hogy az igazság előbb-utóbb győzni fog"

- mondta el őszinén a Story magazin stábjának Ica.

De ezzel nem oldódott meg a Metál Lady helyzete, ugyanis

Trencséni utcai családi házának új tulajdonosa egy évre visszamenőleg havi 1 millió, összesen 12 millió forint bérleti díjat követel tőle, mivel nem a megbeszélt időben, csak egy évvel a 2018-as kilakoltatás után tudta birtokba venni a házat.

Ica viszont nem hajlandó kifizetni a kért összeget, mivel az elmondása szerint törvényes bírósági felfüggesztéssel maradt akkor a családi házban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.