Czutor Zoliékat teljesen kiborította Dér Heni viselkedése

vita Czutor Zoli Nyerő páros Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli és Dér Heni között egyre nagyobb a feszültség a Nyerő páros című műsorban. A legutóbbi adásban a zenész már nem tudta türtőztetni magát és őszintén elmondta, mit gondol az énekesnőről. 

A hétfő esti veszélyzónába Puskás Peti és Dallos Bogi, valamint Czutor Zsani és Zoli került. A szavazás előtt Járai Máté és felesége, Kíra beszélt Zoliékkal, ahol a zenész nem fogta vissza az indulatait - írja a Blikk.

"Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni, és semmi más. Mert nem tudja elengedni azt, hogy én ellene szavaztam"

- mondta az adásban Czutor Zoli.

A szavazás során Heniék Puskás Petiékre tették a voksukat, így Zoliéknak kellett elhagyniuk a luxusvillát, amit Járai Máté nem is hagyott szó nélkül.

„Megmondom őszintén, hogy uralkodnom kellett magamon azok után, hogy integettünk Czutoréknak, és elköszöntünk tőlük a villa előtt, hogy ne menjek oda, és ne üvöltsem az arcába, hogy remélem, most elégedett vagy, te gonosz"

- mondta el interjúban a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.