Súlyos baleset érte saját otthonában Kandász Andit

Forrás: FEM3 -
otthon Kandász Andrea baleset lépcső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában érte a fájdalmas baleset a műsorvezetőt, Kandász Andreát, aki második alkalommal zuhant le lépcsőjük legfelső fokáról. 

Kandász Andi pontosan tudja, hogy mekkora veszélyt jelent otthonában a két lakást összekötő lépcső, aminek tetetjéről három évvel ezelőtt már egy szerencsétlen mozdulat következtében leesett. Azóta fokozottan ügyelt arra, hogy ne forduljon még egyszer elő ez a baleset, a napokban azonban mégis megtörtént az ijesztő zuhanás.

Kandász Andrea otthonában szenvedett súlyos balesetet Forrás: Kandász Andrea / Instagram

"Három éve már megcsúsztam a lépcső tetején és nagyon durván megütöttem a derekamat, miután egész a lépcsősor aljáig zuhantam. Érdekes, hogy akkor sikerült olyan „szerencsésen" esnem, hogy helyreugrott a korábban folyton fájó derekam, vagyis miután a zúzódás elmúlt, megszűnt a fájdalom és nem is tért vissza. Nos, most nem sikerült ilyen jól a dolog..."

- számolt be a Ripostnak a műsorvezető.

Most viszont nem úszta meg sérülésmentesen Andi az esést.

"Pár napja késő este értünk haza a Balatonról és miután kipakoltunk, úgy döntöttem, hogy felmosom a lépcsőházat, hogy reggel friss illat fogadjon minket, amikor kilépünk a lakásból. Talán fáradt voltam, ezért nem figyeltem eléggé, minden esetre sikerült mezítláb megcsúsznom a legfelső lépcsőfokon.

Érdekes, hogy ilyenkor mennyire lelassul az idő. Átgondoltam, hogy meg kell fordulnom zuhanás közben, hogy ne a fejem csattanjon a lépcsőn. Fogalmam sincs hogyan, de ez sikerült és még a korlátot is el tudtam kapni. Ennek ellenére iszonyatos erővel csapódtam a lépcsőszegélynek a bordáimmal"- mesélte az Ázsia Expressz 2 versenyzője, aki másnap reggel már érezte, hogy nagy a baj és be kell mennie a kórházba.

"Ébredés után azonban már érezte, hogy minden mozdulat fájdalommal jár és rájött, hogy segítség nélkül a mozgás is nehezére esik. Így végül férje elvitte őt a balesetire, ahol alapos vizsgálatnak vetették alá. „Pillanatok alatt elvégeztek minden szükséges vizsgálatot. Mellkasröntgent és ultrahangot csináltak és szerencsére „csak" zúzódást találtak és begyulladt a csonthártya, ami a durva fájdalomért felelős"

- zárta le Andi, aki a csúnya baleset miatt nem állította le műsorának forgatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.