Megtörte a csendet Koós János özvegye: "Békét és nyugalmat szeretnék"

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta elvesztés özvegy Koós János gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János özvegye, Dékány Sarolta nehezen dolgozza fel szeretett férje elvesztését, még régi családi fészküket is eladta, jelenleg lánya, Koós Réka és családja közelében éli a mindennapjait. 

Mint azt tudjuk, 2019 márciusában elhunyt Koós János. Özvegyét nagyon megviselte a tragédia, hónapokkal később is kínozta a fájdalom. Egy ideje azonban semmit nem lehetett tudni Saroltáról. A hírek szerint eladta egykori otthonukat, és lánya, Réka közelébe költözött. Megváltozott a vonalas és a mobilszáma is, így senki sem tudja őt elérni - Koós János egykori barátai sem.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Blikk felkereste az özvegyet, aki megnyugtató választ adott az eltűnésével kapcsolatban.

"Köszönöm szépen, jól vagyok! Nem tűntem el, csak csendesen a családommal élek. Visszavonultam, békét és nyugalmat szeretnék magam körül"

- mondta Sarolta.

Édesanyja mellett, Koós Réka is felszólalt, aki édesapja halála óta nem hagyja magára Saroltát.

"Anyukám már belakta az otthonát, mindent úgy alakítottunk ki, hogy neki a legkényelmesebb legyen, kerítés sincs közöttünk.

Egyetlen percre sem érzi magát egyedül, így aztán egyre jobban van. Persze óvjuk minden olyan eseménytől, ami felzaklatná. Például a régi telefonszámát is azért cseréltük le, hogy ne kapjon kéretlen, tapintatlan hívásokat"

- mesélte Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.