párkapcsolat Fecsó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Ferenc ismét a szingli férfiak táborát erősíti, ugyanis fél év után véget ért a kapcsolata fiatal kedvesével, Vivivel.

Nem tartott sokáig az új szerelem Fecsó életében, ugyanis fél év után véget ért a párkapcsolata. Vivivel nem rég együtt szerepeltek a Love Bistróban, ahol érzékelhető volt, hogy van köztük némi feszültség, előfordult, hogy a lány el is sírta magát, mert párja durván beszélt vele.

Fecsó és Vivi fél év után szakítottak. TV2

Miután a Glamour-gálára a férfi kedvese helyett egy szőke hölggyel érkezett, többeknek gyanús lett, hogy valami nincs rendben. Fecsó sem tagadta, nehéz időszakot élnek meg, a távolság pedig nem könnyíti meg a kapcsolatukat.

Most azonban a Borsnak őszintén beszélt szakításukról:

„A marketing időszak után egyre több az elvárás, követelmény, sok nő hajlamos elsárkányosodni. Volt páromnál persze ez erős túlzás, több tényező vezetett a szakításhoz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.