Micsoda boldogság: megkérte szerelme kezét a várpalotai hintabaleset sérültje

Forrás: Youtube -
lánykérés baleset szerelem Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság! A várpalotai vidámparki balesetben megsérült fiú eljegyezte barátnőjét.

Még 2017 szeptemberében meghibásodott egy vidámparki játék, ami miatt többe is megsérültek Várpalotán. A berendezés egy része teljesen szétesett, ennek következtében pedig Krisztofer elfelejtett járni és beszélni, amit sok időbe telt rehabilitálni. Ám azóta rátalált a szerelem is, sőt meg is kérte barátnője kezét.

„A fiam egy ideje már gondolkozott azon, hogy megkéri a barátnője kezét. A múlt hét végén összegyűlt a család, és úgy érezte, most jött el a pillanat. Vanda azt hitte, kibeszéljük, mert akkor hallgattunk el, amikor belépett a szobába. Aztán elindítottam egy szép eljegyzési zenét, Krisztofer odalépett hozzá, majd letérdel" –, nyilatkozta a Borsnak Krisztofer édesanyja.

Krisztoferre rátalált a szerelem, sőt meg is kérte barátnője kezét Forrás: Youtube

A fiatalok csupán januárban ismerkedtek meg, ám azóta megállás nélkül beszéltek és hivatalosan egy párt csak augusztus óta alkotnak, ennek ellenére a fiatal lány gondolkodás nélkül igennel felelt Krisztofer kérdésére.

„Krisztofer gyakran mondogatta, hogy majd egy év múlva megkéri a kezem, ezért azt hittem, erre majd csak jövőre kerülhet sor. Nagyon meglepődtem, de most kimondhatatlanul boldog vagyok" – mesélte a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.