játékfüggőség műsorvezető HOT! magazin Majka függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper, Majka felnőtt emberként és családapaként sem tud lemondani komoly függőségéről, aminek már 30 éve a rabja. Őszintén mesél arról, hogy miként ejtette rabul a videójáték világa sok évvel ezelőtt. 

Majka körülbelül tízéves lehetett, amikor megismerkedett a videojátékokkal. Már akkor érezte,
hogy nemcsak pillanatnyi szórakozást kínál ez a tevékenység, hanem az élet sok más területén is
kamatoztatni tudja az általa megszerzett tudást. A sztár pontosan emlékszik: Commodore 64-es gépe volt először. Azóta is lázba hozza, elbűvöli a technika gyors fejlődése - erről is mesél a holnap megjelenő HOT! magazinban a rapper.

Majka 30 éve a videójátékok rabja Instagram

"Vannak olyan emberek, akiket rabul ejt ez a világ, és tisztában vagyok azzal is, hogy vannak,akiket hidegen hagy. Én leülök, és sok időt szánok arra, hogy játsszak, megismerjem, kiismerjem azegésznek a lényegét, amiért létrehozták a fejlesztői, az alkotói. Az elmúlt harminc év alatt, amióta szenvedélyesen foglalkozom ezzel, technikailag annyit fejlődtek a számítógépes játékok, hogy ma már olyan a grafikájuk, mintha egy filmet néznék"

- árulta el a Hot! magazinnak a rapper.

Hogy ki mivel játszik a családban, és Majkáék melyik gyereke fogékony a sportra, az a csütörtöktől
kapható HOT!-ból kiderül!

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.