Családi viszály: Horváth Tamás apja szerint fia egy agymosott ember

Forrás: TV2 -
családi viszály botrány Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás és édesapja között nagyon megromlott a viszony. A férfi kitálalt kapcsolatukról.

Horváth Tamás édesapja azt állítja, azóta romlott meg kapcsolata fiával, mióta megismerte feleségét, Andit.

dancing with the stars 2020 HORVÁTH TAMÁS Tomi Forrás: TV2

Az édesapa azért állt ki a nyilvánosság elé, mert szerinte a fia napokban kiposztolt fotója, ahol megmutatta a düledező házat, amiben felnőtt, nem fedi a valóságot.

„Azt mondta, ez a család már nem viszi előre. Mondtam neki, hogy én bármitől megvédem, de attól, amit a sorstól vagy a karmától kapni fog azért a rengeteg hazugságért, ami elhagyja a száját, attól nem fogom tudni. Horváth Tamás egy agymosott ember. Eleinte még jártak hozzánk és szívesen is láttuk Andikát is, aztán egyik napról a másikra elfordultak tőlünk, mert jóban maradtunk Tomi volt barátnőjével. Milyen viselkedés ez?" - fakadt ki a Blikknek az édesapa.

„10 éves koromig éltem Tamásiban, abban a házban édesanyámmal és a nagypapámmal. Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok" - reagált diszkréten az énekes, aki feszített erővel készül hétről-hétre a Dancing with the stars élő adásaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.