Hódi Pamela és Tóth Bence júliusban jelentették be, hogy a korábbi szakításuk ellenére újra egy párt alkotnak. Azóta sokkal inkább óvják a nyilvánosságtól magánéletüket, ezidáig nem is nyilatkoztak szerelmükkel kapcsolatban. Pamela most kivételt tett és közösségi oldalán mesélt Bencével való kapcsolatáról. 

Hódi Pameláról és Tóth Bencéről júliusban derült ki, hogy újra egy párt alkotnak és kibékültek egymással, akkor a szerelmesek Instagram-oldalukon tudatták az örömteli hírt követőikkel. Azóta az is kiderült, hogy a pár újra elkezdte szervezni az esküvőt, ami a járvány miatt sajnos elmaradt.

Harmonikus szerelmi kapcsolatban él Hódi Pamela és szerelme, Tóth BenceForrás: Tóth Bence/Instagram

Mióta újrakezdték kapcsolatukat Pamela sokkal jobban óvja a nyilvánosságtól szerelmét, a korábbiakhoz képest, közösségi oldalán semmilyen tartalmat nem oszt meg Bencéről és a lapoknak sem nyilatkozik. Most azonban kivételt tett az édesanya és Instagram oldalán mesélt követőinek a kapcsolatukról - írja a Bors.

"Szerintem soha nem voltunk ilyen jó összhangban, mint az utóbbi pár hónapban" - mondta Pamela.

A jövőbeli terveikről is őszintén mesélt az influenszer. Szeretnének Bencével családi házat, esküvőt és egy közös kisbabát is.