Ezért ment tönkre a magyar műsorvezető házassága

házasság válás Holdampf Linda Life TV Bréking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life TV bájos műsorvezetője, Holdampf Linda a Brékingben meglepő nyíltsággal beszélt arról, hogy miért ment tönkre a házassága.

A Bréking adásának egyik témája a diplomások és a szakmunkások közötti egyensúly hiányáról volt szó. Az ismerkedés és a párválasztás szempontjából sem elhanyagolható sok esetben az, hogy a partnerünk milyen végzettséggel rendelkezik, ezáltal mennyire találjuk meg vele a közös hangot. Persze előfordul, hogy nem minden esetben hat pozitívan a kapcsolatra a kölcsönös érdeklődés.

Holdampf Linda a témával kapcsolatban őszintén mesélt arról, hogy mi volt az oka annak, hogy tönkrement a házassága.

"Nekem például a házasságom erre ment rá, hogy mi ugyanazt a témát, tehát mi a munkánkat hazavittük, dolgoztunk reggeltől estig, hazamentünk, leültünk és csakis arról beszéltünk, hogy mi volt bent és semmi mást nem csináltunk, csak így mentünk el egymás mellett, mert nem egymásról, nem a saját problémáinkról, hanem arról, hogy mi volt a vele, meg a vele, meg a vele és egyszerűen nem volt saját önálló életünk"

- vallotta be Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.