Idén sem lesz eltemetve Gábor Zsazsa - Özvegye elárulta, hol tartja a hamvakat

Forrás: Getty Images -
hamvak Frederic von Anhalt temetés Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 decemberében hunyt el a magyar származású amerikai díva, Gábor Zsazsa. Özvegye, Fréderick von Anhalt herceg még mindig nem tudta teljesíteni felesége utolsó akaratát, Zsazsa még mindig nem nyugodhat magyar földben.

"Jelenleg egy németországi bank széfjében van a feleségem földi maradványa. Nem szeretném, hogy ez sokáig így legyen, de nem engednek be Magyarországra, hogy a temetést megszervezzem. A Fiumei úti sírkertben várnak rám. Ha tehetném, holnap indulnék és a karantént is vállalnám, de előttem és ezáltal Zsazsa előtt is zárva van Magyarország, pedig az volt az utolsó kívánsága, hogy a szülőföldjén legyen eltemetve" - mondta Fréderick von Anhalt a Blikknek. A 77 éves özvegy október elejéig várt Németországban, de aztán visszarepült Los Angelesbe.

Gábor Zsazsa hamvai egy németországi bank széfjében vannak Forrás: Getty Images

"Tűkön ülök és Budapestről álmodozom. A nyár elején még azért vettem fontolóra, hogy egy időre odaköltözöm, hogy a nejem urnáját hivatalosan is magammal hozhassam, de most már azért szeretnék ott egy lakást, mert a temetés után nem akarnék túl sokáig távol lenni tőle. Legszívesebben egy várra néző ingatlant vásárolnék, mert amikor nyáron ott voltam, a Hotel Intercontinental Dunára néző lakosztályában beleszerettem a budai vár látványába. (....) A feleségemet hazaviszem, én pedig budapesti leszek a járvány után! - nyilatkozta von Anhalt, akinek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha lakást vásárol Budapesten, ugyanis a Dunára és a budai várra néző ingatlanra vágyik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.