Így cserkészik be a fiatal és szexi lányokat a pornóoldalak Instagramon

pornó szexi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxus fehérnemű cégnek adják ki magukat a különböző pornóoldalak, és online meghallgatásra invitálják a lányokat Instagramon.

Jordyn Hagan Gauntot is Instagramon kereste fel egy állítólag luxus fehérnemű cég vezetője, hogy modell munkát ajánljon neki. A 18 éves lány nagy álma, hogy modell legyen, ezért azonnal belement az online interjúba. A webkamerás casting során naívan követte az utasításokat, még akkor is amikor levetették vele a melltartóját. Az instruktor azzal nyugtatta, hogy csak a testtípusára kíváncsiak. Jordyn végül nagyon kényelmetlenül érezte magát, ezért kikapcsolta a kamerát, most pedig attól retteg, hogy a róla készült meztelen felvételek fel fognak kerülni az internetre. A rendőrség szerint nagy esély van rá, hogy pornóoldalakon látja majd viszont a videókat.

A fiatal lány azért állt a nyilvánosság elé, hogy felhívja a nők figyelmét ezekre a veszélyekre - írja a Daily Mail.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love green

@ jordyncharnette által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@stephans.lens

@ jordyncharnette által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.