Szüzességi fogadalmat tett Ally Brooke, most viszont attól fél, hogy szex nélkül hal meg

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury -
Ally Brooke szüzesség Fifth Harmony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fifth Harmony énekesnője, 27 éves Ally Brooke, úgy döntött, a házassága előtt nem fekszik le senkivel, ám ezt a fogadalmát egyre  nehezebben tudja betartani. Emellett pedig egyenesen retteg attól, hogy szüzen fog meghalni.

Nem ő az egyetlen sztár, aki ilyen fogadalmat tett, Miley Cyrus, Demi Lovato is megpróbálkozott vele (több kevesebb sikerrel). Ám Ally kitart hite mellett és próbál erős maradni, bár a kísértésnek egyre nehezebb ellenállni. Abban a helyzetben,amikor valaki közeledik hozzá, gyorsan megpróbálja lerombolni a pillanat meghittségét és romantikáját.

„Úgy győzöm le a kísértést, hogy elrontom a pillanatot. Olyan ez, mint mikor látsz egy szép táskát egy bevásárlóközpontban, amit nagyon meg szeretnél vásárolni, de spórolnod kell. Ezért körbesétálod a bevásárlóközpontot, és közben végig a táskára gondolsz" - nyilatkozta a Page Sixnek.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury

„Azt kérem Istentől, hogy ne hagyja, hogy szüzen haljak meg. Hadd találkozzam a férjemmel, mielőtt meghalnék, hadd legyen egy pár jó évem vele" - az énekesnő azt is hozzátette, hogy 30 éves koráig szeretne oltár elé állni, így a nagy Ő keresésére kicsit kevesebb, mint három éve maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.