Tóth Gabi borzasztóan megbánta, hogy elvállata ezt a műsort

Tóth Gabi vallomás tévécsatorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bevallotta, hogy a TV2-nél sokkal kevesebb negatív hatás érte, mint a konkurens csatornánál. Tóth Gabinak sajnos ott olyan dolgokat is meg kellett tapasztalnia, ami nagyon kellemetlenül érintette.

A sztár mindkét vezető kereskedelmi csatornánál megfordult már több műsorban is. Tóth Gabi a ZSHOW time-ban bevallotta, sajnos az RTL Klub-nál nagyon sok negatív tapasztalatot szerzett, a TV2-nél több a pozitívum.

Szerinte akkor fordultak rosszra a dolgok az előbbi csatornánál, amikor az akkori marketing és kommunikációs igazgató lemondott.

Tóth Gabi bevallotta, a TV2-nél jóval kevesebb negatív hatás érte, mint az RTL Klubnál. Forrás: Tóth Gabi/Instagram

„Utána kezdtem el olyan dolgokat tapasztalni az RTL-nél, ami nekem már nem fért bele.

És én sokkal kevesebbet tapasztalok a TV2-nél olyan dolgokat, amelyek mondjuk az én személyemre negatív hatással lehetnek. Mondom itt példának a Szenzációs Négyes című műsort. Borzasztó volt, ha valamit elkerülnék az életemben, az a műsor az.

Aláírtam a szerződést, hogy én mennyi oldalamat megmutathatom: ehelyett olyat tapasztaltam, hogy én szeretnék innen elmenekülni. A legjobb példája annak, hogyan hoztak minket mérhetetlenül kellemetlen helyzetbe. Úgy, hogy három éve még az X-Faktor mentoraként olümposzi félistenként beszéltek rólunk. Három évre rá ott bohóckodok Éjjel-Nappal Budapest Lalival műanyag ruhában egy fadobozban" – vallotta be őszintén Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.