Schobert Norbinak beszólt Rácz Géza korábbi edzője

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
fogyás Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 300 kilós Rácz Géza már jó pár kilótól megszabadult Schobert Norbinak hála. Ám előző edzője úgy tűnik, nem tud velük örülni a sikernek, T. Ádám kommentben szólt be a fitneszgurunak.

Rácz Géza 300 kilót nyomott betegsége miatt, ezzel az ország legsúlyosabb tinédzsereként vált ismertté. T. Ádám testépítő az interneten kereste fel őt, és videochaten keresztül ellátta néhány jó tanáccsal. Ezután közölte, 100 ezer forintért hajlandó vele személyesen is találkozni, és lefogyasztani.

Ám időközben Schobert Norbi is felfigyelt a fiúra, és felajánlotta, hogy teljesen ingyen elkezd vele tornázni, és egészséges ételeket is biztosít Géza számára. Már négy hónapja dolgoznak együtt, a fiú ezalatt 42 kilótól szabadult meg.

Schobert Norbinak beszólt Rácz Géza volt edzője. Forrás: Youtube/Géza élete Official

Amikor a lenyűgöző eredményt kiposztolták a közösségi oldalra, T. Ádám rosszindulatú kommenttel reagált rá.
„Ha a ruhát kivonod (ahogy szoktad), rájössz, hogy az a -42 kg valójában 10"

Persze ezt Norbi sem hagyta szó nélkül, szerinte teljesen alaptalan a férfi állítása.
„Valamennyi mérlegelésről élő adásban számoltunk be, rá-adásul egy Gé¬zához hasonló mé¬retű ember ruhája önmagában megközelíti az egy kilót. Teljesen természetes, hogy ezt a számot mindig levonjuk a mérleg által mutatottból" – mondta a Borsnak a fitneszguru.

Géza elárulta, nagyon örül, hogy végül Norbi vette kezelésbe, és nem Ádám.
„T. Ádám egyetlenegyszer sem jött el hozzám Pándra. Közölte, hogy a személyes közös edzés megkezdéséért 100 ezer forintot kell kifizetnem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.