Tragédia! Elhunyt VV Lóri barátnője

halál VV Lóri tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, a ValóVilág 8 egykori szereplője, VV Lóri szerelme, Dóri olyan súlyos autóbalesetet szenvedett a múlt hét végén, hogy ez idáig kómában volt.  A lány azonban a mai napon elhunyt.

Felfoghatatlan tragédia, amit a mindössze 21 éves lány családjának és szerelmének át kell élnie. Nem tudják felfogni, hogy a mindig életvidám Dóri már soha többet nem megy haza. Az egykori valóságshow hős megtörten nyilatkozott:

Felfoghatatlan. A több orvosból álló bizottság megállapította, hogy Dórinál beállt az agyhalál állapota" - kezdte elcsukló hangon a Blikknek Lóri.

„Tegnap tudtam tőle elbúcsúzni, de még nem fogtam fel, hogy nincs többé. Kérnék mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a fájdalmunkat, és a rosszindulatú megjegyzésektől is kíméljék Dóri szeretteit"

A fiatal szerelmesek egyébként január óta alkottak egy párt, két hete vették ki első közös albérletüket, gyermeket terveztek és közös jövőt, de terveik most egy pillanat alatt szertefoszlottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.