Stohl András őszinte vallomása: "Minél idősebb és bölcsebb lesz az ember, annál kevesebbszer kamuzik"

Forrás: Stohl András/Instagram -
színdarab Stohl András Centrál Színház hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész, Stohl András műsorvezetői feladata mellett a színházban is helyt kell állnia, ahol olykor óriási kihívások elé kerül, legutóbb 54 oldalnyi szöveget kellett hibátlanul megtanulnia. 

Stohl András szombatonként a Dancing with the Stars élő adásában vezet műsort Kiss Ramóna mellett, azonban a hét többi napjain egy nagyon komoly darabot próbál.

Stohl legújabb szerepében hazudnia kell, mint a vízfolyás és több, mint 50 oldalt kellett hibátlanul fejben tartania. A darab, amiben játszik a Házassági leckék középhaladóknak 2. a Centrál Színházban látható - írja a Blikk.

"Öt hétig próbáltunk, ami borzasztóan kemény feladat. Csak nekem ötvennégy oldalnyi szövegem van, amit rettentően megterhelő észben tartani. Ráadásul olyan jó a fordítás, és olyan pontosan van megírva a darab, hogy minden egyes szó jelentőséggel bír. Így tehát hibázni, bakizni most a legkevésbé sem lehet"

- mesélte egy interjúban a színész.

Stohl úgy érzi, hogy az 53 éve alatt ő már annyit tapasztalt az életben, hogy kevés helyzet tud számára újat mutatni.

"Sok minden megtörténik egy ember magánéletében, főleg, ha ötvenhárom éves, mint én. Viccesen szoktam is mondani, hogy kevés olyan szerep van a világirodalomban, amelyben ne találnék egyezést az életemmel" - mondta viccesen András.

A Borsnak adott interjújában arról is beszélt a műsorvezetőként is dolgozó színész, hogy mennyire tartja etikusnak azt, ha valaki hazudik.

"Ez egy nagyon bonyolult kérdés, amiről reggelig lehet vitázni, nem véletlen, hogy ekörül forog az egész darab.

Véleményem szerint egyébként a hazugság életkorfüggő. Minél idősebb és bölcsebb lesz az ember, annál kevesebbszer kamuzik, mert egyre több vesztenivalója van.

Az igazság oldalán állok. Az ember a saját életét egyszerűsíti meg azzal, ha igaz emberként él" - mondta el őszintén Stohl András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.