Visszavágott a nyilvánosan szoptató anya a trolloknak, akik lekövérezték kislányát

Forrás: Shutterstock -
anyaság szoptatás rosszindulat csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy McGlade, akit az internet világában The Breast Milk Queen néven ismernek támogatja a szoptatást, és előszeretettel mutatja meg Instagram-oldalán, hogyan táplálja gyermekét.

Amy McGlade büszke négygyerekes anyuka, aki az elmúlt hat évben rendszeresen osztotta meg szoptatási tapasztalatait - írja a Mirror.

A 35 éves édesanya évek óta azon dolgozik, hogy elfogadtassa a nyilvános szoptatást, erről szóló Insta-oldalát már több mint 51 000-en követik. Az ausztrál anyuka elborzadt, amikor látta, hogy a rosszindulatú trollok kegyetlen megjegyzéseket tettek kislányára a szoptatós fotók alatt, és sokan kifogásolják, hogy gyermekeit nyíltan szoptatja.

" A trolloknak rengeteg ideje van a gyűlöletre, én törlöm és letiltom őket, de mindig vannak újabb kommentek... Volt, aki azt írta, hogy a gyereked egy kövér kis ***, vagy hogy ezzel pszichológiailag elrontom őket..." - mondta az anyuka, aki szerint az emberek képtelenek elfogadni, hogy egy beszélő, sétáló kisbaba ciciből táplálkozzon.

Amy megosztotta a sértő üzeneteket, és szeretné megvédeni a nőket, akik nyilvánosan szoptatnak. Szerinte az egy dolog, hogy a szülőket bántják, de arra nincs bocsánat, hogy a kisgyerekeket csúfolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.