Molnár Andi megtiszteltetésnek és rendkívül felelősségteljes feladatnak érzi a zsűrizést a Dancing with the Stars-ban, hiszen a versenyzők hosszú heteket és napokat készülnek, így sokat számít nekik lelkileg a bírák értékélese is. A csinos táncos pedig őszintén vallott Gabriela Spanic tragédiájáról, ami nagyon megérintette.

 „Azt kell mondjam, vérprofi volt a színpadi jelenléte. Nagyon nehéz egy ekkora tragédia után mosolyogva táncolni. Meg is mondtam neki, hogy sokkal stabilabb a parketten, annak ellenére, hogy az édesanyja elvesztésével az életben épp kicsúszott a lába alól a talaj. Korábban az volt az érzésem, hogy a partnere, Andrei Mangra a dominánsabb kettejük közül, a rumbánál viszont egyértelmű volt Gaby fejlődése még ebben a nehéz időszakban is" – nyilatkozta a Ripostnak Andi.

Molnár Andrea Andi dancing with the stars 2020Forrás: TV2

Bár ő még nem veszítette el a szüleit és nem élt át ekkora tragédiát, volt olyan amikor érezte, hogy lassítania kell. 

Korábban légiutaskísérő voltam és volt olyan durva eset, hogy éjjel repültem, másnap pedig indultunk Belgrádba egy táncversenyre. Azt hittem, hogy meg se fog kottyanni a dolog, de váratlanul azt hittem, elájulok. Izomremegés fogott el, annyira ki voltam merülve. Bár fejben eldöntöttem, hogy végigcsinálom a versenyt, a testem ezt máshogy gondolta"– emlékezett vissza.