Több rossz szokását is hátrahagyta az elmúlt években Tilla

műsorvezető életmódváltás férj Till Attila változás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 népszerű műsorvezetőjét, Till Attila egy igazi örökmozgó, vicces figura, aki állandóan pörgésben van és képtelen egy pillanatra is megállni. A tévés karrier mellett boldog családi életet is a magáénak tudhat. Most őszintén elmeséli, hogyan képes ezt az egyensúlyt fenntartani. 

Nagyon régóta szórakoztat bennünket műsorvezetőként Till Attila, akit számos produkció házigazdájaként láthatunk a képernyőn. A szakmai sikerek mellett 23 éve él boldog és kiegyensúlyozott házasságban feleségével, Krisztával, akivel három fiút nevelnek.

Tilla őszintén mesélt arról, hogyan sikerült az elmúlt években megtartani a harmóniát az életükben.

"Rengeteget változtam. Már egy ideje nem iszom és nem bulizom, ami nagyon jót tett a családi életünknek. Nem kompromisszumként éltem ezt meg. Kilépek egy életszakaszból és hátrahagyom a bőrömet, mint a kígyók. A sokat bulizós, randalírozós Tilla már nincs, abból kiléptem, leráztam magamról"

- mesélte a Hot! magazinnak a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.