30 napig nem fogyasztott alkoholt: megdöbbentő változáson esett át - Videó

Forrás: Shutterstock -
alkoholfogyasztás alkohol változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál influencer, Nadia Bokody sosem tagadta szereti az alkoholt és imád a barátaival eljárni szórakozni, ám a legutóbb arra volt kíváncsi, mennyiben változik az élete, ha teljesen lemond az italozásról. 

Nadia azelőtt sem ivott rengeteget, de, ha megkívánta megivott pár pohárral.

„Már az első nap reggelén tisztább fejjel ébredtem, jóval nagyobb lendülettel vágtam bele a teendőimbe. Fizikailag egyre inkább topon voltam, s bár két hét után eszembe jutott, hogy milyen lenne legurítani egy pohárral, mégis erőt vettem magamon "–kezdte Nadia.

„Igaz, egyszer kipróbáltam egy pohár alkaholmentes bort, de semmi értelme nem volt" – vallotta be, majd hozzátette, hogy a barátnői többször is elcsábították különféle bárokba,ám ő nem fogyasztott alkoholos italt. Aminek nagyon örült, hogy sikerült megállnia, hiszen jó pár kilótól is megszabadult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.