Kendőzetlen valóság: megmutatta szülés utáni testét a fitneszedző - Fotó

terhesség anyuka szülés fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Skye fitneszedző és kétgyermekes anyuka arra szeretné felhívni a nők figyelmét, hogy fogadják szülés utáni testüket, hiszen  nincs olyan ember, aki egyből bombaformában van.

Első gyermeke, Mia születése után azt gondolta, hogy pillanatok alatt visszanyeri tökéletes alakját, ám ez nem így történt. Nem csüggedt, hálás volt a testének, amely 9 hónapig táplálta kislányát - írja a Ripost.

Második gyermeke után is ugyanez a véleménye, annyi különbséggel, hogy most azért sokkal több kilót szedett fel, de nem sietteti a fogyást.

„Ahogy látjátok, a pocakom még mindig ráncos és ha nem húzom be, bizony ki akar plöttyedni a nadrágból. Tudom, hogy erősödni fog, de mindenhez idő kell. Nem hiszem, hogy ugyanolyan lesz az alakom valaha is, mint amilyen Mia előtt volt. Megnyúlt a bőröm, striáim vannak, a vonalaim szétfolynak, narancsbőröm van. De azt mondom, ez még mindig kicsi ár azért, hogy két ilyen csodálatos gyerekem van. Persze, én is szeretném, ha nem lennének ezek a dolgok, de ezekkel együtt is szeretem a testem. Minden anya csodálatos" - írta bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.