kulissza TV2 kulisszatitkok Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 15-én kezdődik a TV2 Farm VIP című reality műsora. 14 ismert ember fog megküzdeni Csapdi határán lévő óriási tanyán a főnyereményért. A vidéki gazdálkodó életmódot választó celebek küzdelmét naponta láthatjuk majd a TV2 képernyőjén. A Life.hu a műsor kreatív producereinek vezetésével bemutatja, milyen is lesz az a parasztgazdaság, ahol az ismert emberek versenyeznek majd.

A TV2 műsorának kreatív producerei, Katona Andor és Oláh Ákos meséltek a reality kulisszatitkairól, és arról, mi vár a nézőkre.

"Rengeteg izgalmat és kalandot láthatnak majd a nézők, és olyan embereket, akik nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy ilyen szinten kimozdítják őket a komfortzónájukból. Nagyon izgalmas lesz. A formátumot picit átalakítottuk, dinamikusabbá tettük, több játék van benne, több akció (...)"

-mondta Oláh Ákos, majd Andor átvette a szót.

"Maga a terület az egy negyvenöt hektáros birtok Csapdi határában. Két külön kis gazdaságot alakítottunk ki, az egyiken él egy csapat egy parasztházban, ez a kényelmesebb közeg, a másik csapat pedig egy erdei pajtában él, ahol korábban lovak voltak (...)"

- mondta Katona Andor, aki arról is beszélt, milyen lehetőségei vannak az egyik, és milyen a másik csapatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.