asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Újholdat követően hízásnak indul a Hold, így pedig az egész hetet mozgalmasság és szorgos munka jellemzi, energiaforrásaink kiapadhatatlanok. Látható és érezhető, hogy rengeteg hasznos dolgot tudunk megcselekedni. Ki kell hozni az aktuális lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére és a kihívásokra. Új dologba is belevághatjuk a fejszénket, ehhez szerencsére megkapjuk a szükséges támogatást. A siker és az eredmény lehet kicsi vagy nagy, s létrejöhet önálló- vagy csapatmunkában egyaránt – az a lényeg, hogy a kitűzött célt ne veszítsük szem elől.

2020. november 16., hétfő a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Sok új információforrásra lelhetünk, befogadóvá kell válni mindenre. Emellett bátran ki kell mondani hangosan azt, ha valami nincs ínyünkre! Amennyiben valaki a terhünkre van, az ellen is tegyük meg a szükséges lépéseket.

2020. november 17., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Elkötelezetten törekedjünk arra, hogy csend és béke legyen körülöttünk. Így a gondolataink a helyükre találnak és meglátjuk azt, mi nem szolgálja a fejlődésünket. Semmi nem kívánatos, ami fájdalmat okoz.

2020. november 18., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

A Hold hízik, a kedélyállapotunk pedig jó. Ha jó dolgokat teszünk, mondunk, közvetítünk környezetünk irányába, akkor viszonzásként ugyanezt kapjuk vissza. Sok új információhoz juthatunk az apró részletek megértése során.

2020. november 19., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Kifejezetten nehéz, leterhelő nap lehet akkor, ha nem merjük kimondani az igazat. Gondoljuk át az elmúlt hetek és hónapok döntéseit, történéseit, hibákat és vétkeket egyaránt. Módosítsunk szokásainkon.

2020. november 20., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Új dologba ne ma vágjunk bele, azt viszont rendezzük, ami régóta függőben van. Helyezzük középpontba azokat, akiket kedvelünk, akikkel dolgunk van. Fejlesszük önmagunkat, tanuljunk, olvassunk.

2020. november 21., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Légy nyitott minden eshetőségre! Érkezhetnek furcsa kérdések, meghívások, ajánlatok. Érzelmeinket ne nyilvánítsuk ki erőteljesen és azonnal, válaszainkat át kell gondolni. Az egyenesség a lehető legjobb irány.

2020. november 22., vasárnap a ♓ban (Növő hold, Vízöntő)

Lényeges feladat békülést kezdeményezni olyan emberekkel, akikkel bármiért rosszban vagyunk. Érdemes társaságban lenni, eszmét cserélni, kérdezni, tanácsot adni, azaz kommunikálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.