Még nem kapott semmit! Végeláthatatlan harcot folytat Vajna Tímea örökségéért

Vajna Timi örökség harc Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 2 éve, hogy Andy Vajna örökre eltávozott az élők sorából, özvegye, Vajna Tímea azóta sem kapott egy forintot sem 40 milliárdos örökségéből.

Andy Vajna végrendelete alapján özvegye, Vajna Tímea rendelkezik az összes vagyona felett, ennek ellenére Timi még semmit nem látott az örökségéből.

Vajna Timi közel 2 éve harcol az örökségéért Forrás: Facebook/Timea Vajna

"Rendkívül bonyolult az amerikai cégháló, amit Andy a halála előtt kezdett teljesen átalakítani. Könnyen el lehet veszni az útvesztőkben, Timi próbál helytállni, de való igaz, hogy nagyon kimerítik érzelmileg ezek a csaták a bíróságon"

- mondta a Blikknek egy informátor.

Timi amiatt is stresszes és feszült időszakot él át, hogy az amerikai állampolgárságának papírügyei is tovább tartanak a vártnál, emiatt a kinti bankszámlákon található pénzhez sem tud hozzáférni.

"Átszámítva közel 3 milliárd forint van letétbe helyezve amerikai bankszámlákon, amihez Timi csak akkor juthat hozzá, ha már amerikai állampolgár, mindaddig nem járhat el az ügyben egymaga"

- avatta be a lapot a bennfentes.

Timi a sok papírmunka és harc ellenére nem adja fel és a végsőkig képes harcolni azért, ami az övé.

"Erős nő vagyok, megvédem magam, nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám Andy, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos, sok minden miatt csalódott is lenne"

- mondta az özvegy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.