Pár napja, hogy Vajna Tímea elárulta, ő maga is elkapta a koronavírust, ám ezzel egyidőben örömmel számolt be gyógyulásáról is. Úgy tűnik azonban, hogy sokakhoz hasonlóan, Andy Vajna özvegyénél is komoly szövődmények léptek fel.

Bár a betegséget leküzdötte Vajna Timi szervezete, a szövődményei miatt tüdőgyógyászatra kell járnia, tudta meg a Blikk.

Vajna Tímea kigyógyult ugyan a koronavírusból, de súlyos szövődményekkel kezelikForrás: Instagram/timeavajna

Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok - mesélte Vajna Tímea a lapnak, majd így folytatta:

"Még most sem vagyok százszázalékos, sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. A családommal nem találkoztam, itthon voltam egyedül, az állatokat próbáltam ellátni és takarítottam, amikor kicsit jobban éreztem magam. A céges ügyeket intéztem e-mailen, feküdtem, filmeket néztem. (...) Ma voltam újra tesztelésen, pénteken lesz eredmény, valószínűleg tüdőgyulladásom van. Bent akartak tartani a kórházban, végül hazaengedtek."