Szilágyi István özvegyének el kellett hagynia otthonát: most húgánál, a földön alszik

Forrás: Tények -
Humenyánszky Jolán Jolika néni testvér otthon Szilágyi István özvegye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegyének nem volt más választása, ki kellett költöznie otthonából, mivel a kéményből a füst visszaszivárgott, ami így életveszélyessé tette az apró lakást. 

Humenyánszky Jolánt húga, Sarolta fogadta be, aki Ózdon, egy kis kertes házban lakik.

Jolika néni egyelőre a nappaliban lakik, és a földön alszik.

"Nagyon szeretnénk visszamenni, de jó nekem most a húgomnál, gondoskodik rólam. Pár hónapja nagyon csúnyán összevesztünk, azt hittem, nem is látom többé, mégis most ő volt az egyetlen, aki befogadott. (...) Nem tudom, mi lesz velem, nem akarok gondot okozni Sacinak azzal, hogy itt vagyok és engem kell ápolnia, de nem tudok most egyedül boldogulni."

Szilágyi István özvegye a régi otthonában Forrás: Tények

Jolika néni két évvel fiatalabb húga, Sarolta örül, hogy testvére nála lakik:

„Gondoskodom a testvéremről, pedig én sem vagyok már fiatal, gondolhatja mindenki, milyen nagy teher ez anyagilag és mentálisan, de nem panaszkodom, mert végre jó helyen van. Sokan megpróbálták őt befolyásolni, és ellenünk, a családja ellen hangolni, sokat beszélgettünk erről, majd szépen lassan kiderül, mi is történt az elmúlt hónapokban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.