Lánya teljesítette Szita Bence nevelőapjának utolsó kérését

temetés gyász Gyöngyi Sándor kívánság Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szita Bence nevelőapjának, Gyöngyi Sándornak két kívánsága volt az élettől, az egyik az, hogy túlélje a nevelőfia gyilkosait, a másik pedig, hogy Bence mellett térhessen örök nyugalomra. Sándor mindkét kérése teljesült.

Szita Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor ebben a hónapban, novemberben hunyt el. Lánya, Gyöngyi Lilla teljesítette apja utolsó kívánságát, aki nevelőfia, Bence mellé lett eltemetve.

Szita Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor hasnyálmirigyrákban hunyt el Forrás: BORS

"Abba a sírba, a fejrészhez lett betéve édesapám urnája, ahol Bencus is nyugszik. Ott lesz neki is a neve, és egy kis fénykép is lesz kihelyezve róla"

- mondta Sándor lánya a Borsnak.

Lilla sajátos módszerrel próbálja feldolgozni a szomorú helyzetet.

"A szobája pont ugyanolyan, mint amilyen volt, nem fogok hozzányúlni. Bence és apu szobája elmozdíthatatlanok számomra. Az ágyon van a fényképe, amihez esténként be szoktam menni. Ugyanúgy, ahogy korábban is tettem. Beszélni is szoktam hozzá, én így tudom feldolgozni ezt a szörnyű helyzetet" - mesélte Lilla, aki azt is elmondta, hogy édesapja utolsó szava a "szeretlek" volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.