Szétverték a Michelin-csillagos budapesti éttermet az utolsó vacsorán

étterem Onyx Michelin-csillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban zárt be a koronavírus miatt az Onyx, most azonban tartottak egy utolsó vacsorát, amelynek a végén a résztvevők kalapáccsal verhették szét az éttermet.

Tavasz óta zárva van a két Michelin-csillaggal rendelkező Onyx étterem, ők sokakkal ellentétben nem álltak rá a kiszállításra sem. Most viszont egy különleges programot rendeztek Utolsó vacsora címen.

Az 5+2 fogásos fine dining menüsor és borválogatás után a résztvevők a két tulajdonossal, Niszkács Annával és Pintér Katalinnal együtt kalapáccsal verték szét a helyet. A rendezvény megtartása pedig úgy volt lehetséges a járványügyi korlátozások mellett, hogy ez hivatalosan egy forgatás volt.

A helyszínen koronavírus-gyorstesztet készítettek az összes megjelent számára, aki az Onyxban tartózkodott, a személyzettől a stábtagokon át a vendégekig. Halmoztuk a kihágás okozta élvezeteket, ugyanis nem csak az étteremlátogatás volt tiltott esti program, de este nyolc óra után is különös érzés volt 2020 novemberében étteremben időzni" – írta a Dining Guide is beszámolójában.

Jövő májusban tervezik újranyitni az éttermet, de teljesen más koncepcióval, a klasszikus konyhai hierarchiának ugyanis véget vetnek, és szavazással döntenek majd a fontos kérdésekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.