Hátborzongató! Kiderült, hogy mivel találkozhat éjszaka egy sofőr az utakon

rémisztő sztori éjszaka sofőr vezetés hátborzongató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindig nyugtató és békés az éjszakai vezetés. Sokan nincsenek is vele kibékülve, mert ilyenkor olyan sivárak, kihaltak az utak, hogy talán kicsit félelmetes is lehet egyedül a volán mögött ülni. Most olyan történeteket mutatunk be, amelyeket sofőrök mesélték el, akik egyedül, éjszaka autóztak az utakon és olyat láttak, amire korábban soha nem számítottak. 

Vannak, akik kifejezetten szeretnek éjszaka vezetni, mert akkor sokkal kevesebben vannak az utakon és kellemesebb, élvezetesebb a vezetés. A többség azonban ha teheti, elkerüli, hogy éjszaka a volán mögé üljön - írja a Ripost.

Furcsa dolgok történnet éjszaka az utakon Forrás: DarkmoonArt/Pixabay

Íme, néhány történet, amelyek elolvasása után kétszer is meggondoljuk, hogy autókázzunk az éj leple alatt.

"A munkából tartottam hazafelé éjszaka, olyan sötét volt és ködös minden, alig láttam valamit. Valamivel később beértem az előttem haladó autót, aminek nagyon örültem, gondoltam őt követve sokkal biztonságosabban vezethetek hazáig. Az autó azonban egyszer csak eltűnt az útról, semmi nyoma nem volt. Megijedtem és bár féltem megállni, félrehúzódtam és kiszálltam az autóból. Akkor láttam, hogy az autó felborult és a sofőr éppen akkor mászott ki belőle. Azonnal hívtam a mentőket."

" Az édesapám hosszú éveken keresztül kamionsofőrként járta be a világot. Az egyik legdurvább sztorija az volt, amikor az egyik útja során éjszaka egy félreállt autó mellett haladt el, amiből két férfi éppen egy nagy fekete zsákot húzott ki a kocsil. Biztos volt benne, hogy valakinek a holtteste volt benne."

"Vezettem haza a kórházból éjszaka, ahol édesanyámat látogattam meg egy komoly műtét után, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy férfi halad át az úttesten, tiszta vér volt a feje és szét volt szakadva a pulóvere. Nem mertem megállni, de azonnal hívtam a rendőrséget. Azóta se tudom kiverni a fejemből a látottakat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.