„…nem találkozhattam velük” – Weisz Fanni sokkoló vallomása családjáról

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Weisz Fanni család vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig nem beszélt édesanyjával Weisz Fanni, az egész családdal megszakította a kapcsolatot. Most elárulta, mennyire nehéz volt számára ez, mert valaki nem engedte neki, hogy lássa szeretteit...

A modell válása után már nyíltabban beszél a múltról, de még mindig nem szeretne konkrétumokat mondani. Azt mindenki tudta, hogy Fanni megszakította a kapcsolatot édesanyjával, aki hiába küzdött érte, lánya évekig szóba sem állt vele.

Viszont most a szépségkirálynővel készült interjúból egyértelműen kiderült, hogy valaki nem engedte, hogy Fanni találkozzon a családjával.

Weisz Fanni egyáltalán nem találkozhatott a családjával. Forrás: Weisz Fanni / Instagram

„Az ünnepeket viseltem a legnehezebben. Fontos lett volna, hogy velem legyen az anyukám, a mama, a papa és a tesóm. Nagyon szenvedtem. Tudtam, hogy a nagypapám beteg, hiányzott, hogy megöleljem. Ez fájt a legjobban.

Mosolyogtam, de belül mindig sírtam. Szerettem volna anyunak és a mamának is virágot adni anyák napján, de nem találkozhattam velük. A szívem mélyén tudtam, hogy ez így nem jó.

A barátnőm nagyon sokat segített, hogy tisztán lássak, hálás is vagyok érte„ – árulta el Weisz Fanni a HOT! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.