Öt évig szóba sem állt egymással Weisz Fanni és édesanyja. Viszonyuk akkor rendeződött, amikor Fanni elvált a férjétől, az asszony szerint Hajmásy Péter volt az oka annak, hogy eltávolodtak egymástól.

Csúnyán megromlott a viszony anya és lánya között, Weisz Fanni olyannyira eltávolodott az édesanyjától, hogy öt évig nem is beszéltek. Az asszony szerint Fanni férje, Hajmásy Péter nem engedte a lányt a családja közelébe.

Amióta viszont a szépségkirálynő és a férfi elváltak, anya és lánya viszonya pedig most jobb, mint valaha, és most már nyíltan beszélnek arról, mi vezetett oda, hogy megromlott a kapcsolatuk.
Fanni korábban elárulta, egyik napról a másikra távolodott el a családjától, maga sem érti hogyan. Barátai sem voltak, akik figyelmeztették volna, hogy rossz úton jár.

„Az volt a baj, hogy nagyon fiatal voltam, nem volt élettapasztalatom, kapkodtam. Mindent félredobtam a szerelem miatt. Nem ez lett volna a legfontosabb. A családra kellett volna hallgatnom, erre már rájöttem. Hiába, öregszem..." - mondta Fanni a Kiskegyednek.

Weisz Fanni és édesanyja viszonya jobb, mint valaha.Forrás: Instagram

Édesanyja először önmagát hibáztatta a történtek miatt.
"Természetesen. Arra gondoltam, talán túl engedékeny voltam, aztán hibáztattam magam, hogy nem kellet volna Pestre jönnünk, aztán hogy nem tudtam megvédeni. Gondolkoztam, hogy mit és hol ronthattam el a gyermeknevelésben. Aztán rájöttem, valószínű nem ezek az okok, hiszen itt a másik gyermekem, a fiam, akit ugyanolyan értékrendre neveltem, ugyanazok szabályok vonatkoztak rá is. Egyformán szerettem őket, nem tettem különbséget semmiben kettejük közt"