Nézd meg az idei legviccesebb karácsonyfát: ez történik, ha egy kisgyerek díszíti egyedül

karácsonyfa díszítés vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb gyerek nem díszít karácsonyfát, hiszen a gyönyörű gömbökkel cicomázott fenyőt általában a Jézuska hozza. Ám egyes országokban a gyerekekkel együtt történik ez folyamat és ők is besegítenek "felöltöztetni" a fát. Legutóbb is egy hasonló eset történt, melynek a végeredménye igazán viccesre sikeredett.

Ám a díszítés során nem árt, ha segítünk a kicsiknek. Természetesen nem amiatt, mert nem elég ügyesek, vagy nem lenne elég fejlett a szépérzékük. Csupán lehetetlen, hogy a fenyőfa minden részét elérjék, pláne, ha plafonig ér a karácsonyfa - írja a DailyStar.

Egy anyuka hasonlóképp járt, így meg is osztotta a fotót Twitteren, ami felrobbantotta az internetet. Az emberek imádták a fényképet, hiszen mint 114 ezren lájkolták. A kommentelők pedig megegyeztek abban a kissrácnak jó szeme van a díszítéshez, csupán nőnie kéne.

Ilyen, amikor egy kisgyerek díszíti fel a karácsonyfát Forrás:Twitter/acthomas_books

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.