Nánási Pál kiállt Tóth Andi mellett a támadókkal szemben

Nánási Pál karácsonyi dal videóklip Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nánási család idén is kiadott egy karácsonyi dalt, amelyben Tóth Andi és a Lóci játszik zenekar kapott szerepet. Csakhogy az énekesnőt sok támadás érte emiatt.

Már szinte hagyománynak számít, hogy Nánási Pál és Ördög Nóra egy karácsonyi dallal rukkol elő az ünnepek előtt. Ez így történt idén is, két nagyon tehetséges énekessel alkották meg a dalt.

„Az ötlet onnan ered, hogy mindannyian imádjuk a karácsonyt, amihez hosszú ideje köthetőek a nagy karácsonyi kampányok gyönyörű karácsonyi dalokkal. Szerettük volna megcsinálni a saját verziónkat, tisztelegni ezelőtt a hagyomány előtt. Az első két évben egy már meglévő karácsonyi dalnak az alapjára írt Nóri szöveget, majd ezt énekeltük el. Idén viszont megkértük a Lóci játszik zenekart, akikért a gyerekek és mi is oda meg vissza vagyunk, hogy írjanak nekünk egy dalt. Annyit kértünk, hogy legyen az a címe, hogy Nekem a karácsony. Lóci pedig egy duettet készített, ahol a szilvesztert és a karácsonyt állította egymással szembe" - mesélte el a Borsnak Nánási Pál.

Csakhogy a dal miatt több kritika is érte Tóth Andit, amire a fotós sem számított, de megvédte az énekesnőt.

"Megleptek a kritikák minket is. Szerintem Andi egy elképesztő tehetség, és nagyon kevesen vannak, akik képesek arra a hangjukkal, amire ő. Volt szerencsém fotózni is őt, elképesztő önazonosság van ebben a lányban. Emellett pedig precízen, pontosan dolgozik.

Elsőre tudta, hogy mit várunk el tőle, rögtön értette, hogy mi a feladata, mi a szerepe ebben a dalban. A szilveszter szerepében ő egyfajta Grincs, aki a bulik, a szilveszteri partik mellett érvel a dalban, az pedig, hogy az embereknek ez nem tetszik, ízlés kérdése szerintem. Minden évben vannak, akik azt mondják, hogy a tavalyi jobb volt. Jövőre is lesz, aki ezt mondja"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.