Heti holdnaptár (december 14-20.): mozgalmasság kezdődik

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti Újholdat követően hízásnak indul a Hold, így keddtől nagy mozgalmasság kezdődik. Szorgos munka jellemzi napjainkat, energiaforrásaink kiapadhatatlanok, hát használjuk fel ezt jó dolgokra. Látványos lesz az, ahogy sok-sok hasznos dolgot tudunk megtenni, létrehozni. Ki kell hozni az aktuális lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére és a kihívásokra – akkor is, ha karácsony előtt ehhez már nem fűlik a fogunk. Új dologba is belevághatjuk a fejszénket, ehhez szerencsére megkapjuk a szükséges támogatást. A kitűzött célt ne veszítsük szem elől.

2020. december 14., hétfő a ♐ban (Újhold, Nyilas)

Ajánlott magunkat lecsitítani és a cselekedeteinket kissé lelassítani. Békesség, csend, harmónia ötvözete jellemzi ezt a napot. Sok új információforrásra lelhetünk, befogadóvá kell válni mindenre.

2020. december 15., kedd a ♑ban (Növő hold, Bak)

Érdemes szétválasztani a jót és a rosszat, a hasznosat és a haszontalant. Így a gondolataink a helyükre találnak és meglátjuk azt, mi nem szolgálja a fejlődésünket. Semmi nem kívánatos, ami fájdalmat okoz.

2020. december 16., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

A Hold hízik, a kedélyállapotunk pedig jó. Nem ajánlott egyedül lenni, sőt, kifejezetten ajánlott pozitív személyek, okos emberek társaságát keresni. Sok új információhoz juthatunk az apró részletek megértése során.

2020. december 17., csütörtök a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Nem feltétlenül lesz leterhelő ez a nap, viszont, ha nem merjük kimondani az igazat, a saját dolgunkat nehezítjük meg. Gondoljuk át az elmúlt hetek és hónapok döntéseit, történéseit, hibákat és vétkeket egyaránt. Módosítsunk a rutinon.

2020. december 18., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Új dologba ne ma kezdjünk bele, emellett fontos, hogy minden esetben legyünk őszinték. Vegyük számba a régóta függőben lévő ügyeket, s helyezzük középpontba azokat, amik segíthetik a fejlődésünket.

2020. december 19., szombat a ♓ban (Növő hold, Halak)

Remek nap lesz, a fejlődés és gyarapodás lehetőségével. Légy nyitott minden eshetőségre! Fura kérdések, érdekes meghívások, formabontó ajánlatok érkezhetnek. Válaszoljunk, s tartsuk szem előtt, hogy az egyenesség a legjobb irány.

2020. december 20., vasárnap a ♓ban (Növő hold, Halak)

Ma kissé inoghatnak a dolgok, megkérdőjeleződhet olyasmi, amiben eddig teljes elköteleződéssel hittél. Lényeges feladat békülést kezdeményezni olyan emberekkel, akikkel bármiért rosszban vagyunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.