Egyedülállót alkottak a magyar zenészek: ettől szebb karácsonyi dal idén már nem lesz

karácsony meglepetés Strand Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

Először idén, anyák napja alkalmából, a STRAND Fesztivál szervezői felkérésére állt össze a STRAND ALLSTARS, azaz Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk, hogy feldolgozzák a Mama kérlek című dalt. Advent második hetében a formáció újabb ünnepi meglepetéssel jelentkezik. „Sokakkal együtt én is azt gondolom, hogy a Piramis több mint négy évtizeddel ezelőtt született alkotása minden idők egyik legszebb, legmélyebb karácsonyi dala" - kezdte a STRAND fesztivál és a MOL Nagyon Balaton alapítója, Lobenwein Norbert.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"2020-ban különösen szüksége van mindenkinek szívmelengető pillanatokra, ezért gondoltuk azt, hogy a már bevált csapattal, a STRAND ALLSTARS tagjaival közösen kívánunk igazi ünnepet" - tette hozzá Lobenwein, aki szerint a 'A világ bármely részén élsz és bárki vagy, szeretném, hogy légy ma este egy kicsit boldogabb!' sorok még szebbé tehetik az ünnepi készülődést, különösen ebben a mindenki számára nehezebb évben.

A december 7-én debütáló feldolgozás a többszörös platinalemezes zenész, Szakos Krisztián munkája. Az előadók és a szervezők a dallal az Együtt az Autistákért Alapítvány tevékenységét segítik.

"Nagyon fontos számomra az alapítvány célkitűzése. Amikor megtudtam, hogy ez a dal is rájuk irányítja a figyelmet, még boldogabban mondtam igent a felkérésre" - vallotta Rúzsa Magdi, majd hozzátette: "A zene mindig képes támaszt nyújtani. Nem véletlenül választottuk korábban az anyák napját és most a karácsonyt, hogy egy kicsit felmelegítsük az emberek szívét, arról nem is beszélve, hogy ezekkel a dalokkal tisztelgünk a magyar rock-ikonok előtt is, akik megannyi generációnak szereztek örömet zenéjükkel az elmúlt évtizedekben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.